A papírhulladék leggyakoribb és legismertebb fajtája az élelmiszer iparban és egyéb, a kereskedelmi forgalomban, termékek csomagolása során keletkező csomagolási hulladék. Ez csomagolási céllal kerül felhasználásra, ennek köszönhetően ismételt igénybe vételre legtöbb esetben alkalmatlan.

Mint minden egyéb hulladék tárolásához, elszállításához és újrahasznosításához kötődően, így papírhulladék gyűjtés, tárolás és újrahasznosítás esetén is magánszemélyeknek teendőik, cégeknek kötelezettségeik, felelősségük van, mely elmulasztása sok esetben büntetéssel jár. Ennek okán a tárolást, szelektív gyűjtést tanácsadással és eszközökkel, az elszállítást pedig felvásárlással és papírtaxi szolgáltatásunkkal segítjük.

Papírtaxi szolgáltatásunk közreműködésével kis mennyiségben, akár évente több alkalommal is lehetősége nyílik minden velünk szerződésben álló partnerünknek a papírhulladék elszállíttatására és amennyiben lehetséges, újrahasznosítására.

Természetesen nagyobb tétel elszállítását és újra hasznosítását is meg tudjuk oldani.

Papírhulladék gyűjtés keretei között csomagolási hulladék mellett irodai munka során keletkező papírok, kartonpapírok, lejárt, már nem használt szórólapok, prospektusok elszállítását, feldolgozását is vállaljuk. De otthonosan mozgunk az iratmegsemmisítés tevékenységének kérdéskörében is.

Szívesen működünk közre élelmiszer boltok, éttermek, kisebb üzletek felgyülemlett papír, illetve fólia csomagolási hulladékainak elszállításában, feldolgozásában is.

Természetesen magánszemélyek, közintézmények, irodák és egyéb cégek is igénybe vehetik szolgáltatásainkat.

Fontos felhívnunk a papírhulladék elszállításával kapcsolatban hozzánk forduló magánszemélyek figyelmét, hogy papírtaxi szolgáltatásunk megrendelése esetén kiérkező munkatársunk a helyszínen ellenőrzést végez, melynek célja meggyőződni, nincs-e más hulladék a felgyülemlett papír alapú hulladékok között. Tájékoztatjuk továbbá minden, számunkra bizalmat szavazó, már meglévő és leendő partnerünket (legyen cég, vagy magánszemély), hogy cégünk
minden, a törvényi előírásoknak megfelelő engedéllyel rendelkezik a papírhulladék gyűjtésével, elszállításával és feldolgozásával kapcsolatos teendőket és kötelezettségeket illetően.

Szolgáltatásainkat meghatározott időintervallumban, szerződés keretei között garantáljuk megrendelőink részére.

Szerződéssel rendelkező partnereink között üdvözölhetünk nyomdákat, irodákat, irodaházakat, gazdálkodó szervezeteket, önkormányzatokat, iskolákat, óvodákat, üzletközpontokat, kórházakat, magánszemélyeket egyaránt. A felsoroltak között megtalálja önmagát? Van a birtokában
felgyülemlett papírhulladék, de nem tudja, mit kezdjen vele?

Forduljon hozzánk bizalommal és tapasztalt, szakavatott csapatunk levesz a válláról minden terhet!

Számíthat ránk, garantáljuk, hogy nem fog csalódni!