Iratmegsemmisítés szolgáltatás - papirtaxi.hu

Hol vehető igénybe a teljes mértékű, környezetbarát iratmegsemmisítés szolgáltatás?

Cégünk, a Duna Hulladékhasznosító Bt. a több mint 100 éve funkcionáló, számos országban nemzetközi háttérrel rendelkező, hamburgi székhelyű Ludwig Melosch Recycling leányvállalataként 1996-ban – tehát negyed évszázados múltra visszatekintve – kezdte meg működését Magyarországon.

Nemzetközileg elismert és elhivatott, szakértőkből álló csapatunk az elmúlt 25 év során nagy mértékű szaktudásra tett szert a környezetbarát iratmegsemmisítés szolgáltatás területén.

Küldetésünk elsődleges célja, hogy senki ne találkozhasson az adathalászat, adatlopás vagy csak simán károkozási szándékból származó veszélyekkel. Munkatársaink kezében, a hozzánk érkező személyes és céges iratok és adatok minden esetben biztonságban vannak, azok megsemmisítését a mai kor követelményeinek megfelelő, legnagyobb és leghatékonyabb biztonsági eljárások szerint végezzük, figyelembe véve azt is, hogy az általunk alkalmazott eljárás minden esetben teljes mértékben környezetbarát legyen.

Az általunk nyújtott környezetbarát iratmegsemmisítés szolgáltatás széles körben elérhető. Igényt tarthatnak rá nyomdák, irodák, irodaházak, gazdálkodó szervezetek, önkormányzatok, iskolák, óvodák, üzletközpontok, kórházak, magánszemélyek. Elmondhatjuk tehát, hogy környezetbarát iratmegsemmisítés szolgáltatás tekintetében is – mint minden más tevékenység esetén – nyitottak vagyunk, készek vagyunk segítő kezet nyújtani mindenkinek!

Számunkra a környezetbarát iratmegsemmisítés szolgáltatás nem feladat, nem kötelesség, sokkal inkább küldetés és hivatás!

A cégünk által nyújtott, minden tekintetben környezetkímélő iratmegsemmisítés szolgáltatás

minden esetben nagy teljesítményű daráló géppel, a szolgáltatást igénylő cég, vagy magánszemély számára teljes mértékű garanciával kerül elvégzésre. Ezeket a tényeket szerződésben és jegyzőkönyvben rögzítjük, mely az igénylő számára a folyamat során és azt követően is bármikor megtekinthető.

A már lejárt, selejtezésre szánt iratait a magyar és nemzetközi törvényeknek és szabványoknak megfelelően megsemmisítjük, és a ledarált papírhulladékot

visszaszállítjuk újrahasznosításra európai papírgyárakba.

Tapasztalataink szerint a szelektíven gyűjtött papírhulladék kb. 30-40 %-kal csökkenti

a kommunális hulladék mennyiségét és így a költségét is.

Cégünk rendelkezik a hulladékok begyűjtéséhez és hasznosításához, ez által a környezetbarát iratmegsemmisítés szolgáltatás elvégzéséhez szükséges teljes ipari háttérrel, mintegy közel 11.000 m2-es saját telephellyel, hitelesített hídmérleggel, ipari bálázóval, nívós gépjárműparkkal és kiváló szakemberekből álló csapattal, akik megbízható pontossággal végzik munkájukat és iratmegsemmisítés szolgáltatás megrendelése esetén is nyitottan, készséggel állnak minden érdeklődő rendelkezésére.

Bízza ránk megsemmisítésre szánt iratait, hogy segíteni tudjunk!