Iratmegsemmisítés

Az iratmegsemmisítés számtalan előnnyel rendelkezik, ezek közül legfontosabbak az adatvédelem, a kommunális hulladék jelentős csökkentése, és az újrahasznosítás, tehát a környezetvédelem.

A fentiek többségével szinte mindenki tisztában van, ám egy nagyteljesítményű automata iratmegsemmisítő beszerzése, elhelyezése és üzemeltetése olykor akadályokba ütközik. Ez azonban nem probléma, hiszen elegendő hívni a Papírtaxit, és mi mindenről gondoskodunk.

Nézzük azonban, hogy milyen veszélyeket rejt magában, ha nem megfelelő az iratmegsemmisítés, mely cégek és magánszemélyek számára egyaránt fontos.

Védje adatait, válassza iratmegsemmisítés szolgáltatásunkat!

Hogy függ össze az iratmegsemmisítés és az adatvédelem? Az alábbiakban választ kapunk erre a fontos kérdésre.

Az utóbbi két évtizedben, ha adatvédelem, illetve adathalászat kerül szóba, a legtöbb ember az internetre, a félrevezető programokra gondol. Ma már szinte fel sem merül senkiben, hogy a fizikailag tárolt adataink is veszélyben vannak.

Azok a személyek, akik adathalászatból élnek, képesek a háztartási hulladékot is átvizsgálni annak érdekében, hogy egy ügyféllistára vagy egy bankszámlakivonatra bukkanjanak. Gondolná bárki, hogy egy hanyagul összetépett irat óriási problémákat okozhat?

Önnél is túl sok irat kerül a szeméttárolóba? Ön szerint ez megfelelő módja az adatkezelésnek? Ne adjunk esélyt az adathalászoknak! Még csak iratmegsemmisítő vásárlására sincs szükség, elegendő megrendelni az iratmegsemmisítés szolgáltatást tőlünk. Bővebb információért hívjon minket, hogy segíthessünk!

Csökkentse a kommunális hulladékot iratmegsemmisítés által!

A kommunális hulladéknak nagy a helyigénye, elszállíttatása pedig súlyos összegekbe kerül. Miért ne csökkentenék le iratmegsemmisítés révén?

Gondolta volna, hogy a kommunális hulladék 30-40 százaléka papírhulladék? Ez meglehetősen jelentős mennyiség, amit akár le is csökkenthetnénk szelektív hulladékgyűjtéssel.

Ez alapján látható, hogy az iratmegsemmisítés nemcsak biztonságos, de takarékos megoldás is.

Iratmegsemmisítés a környezetvédelemért

Napjainkban sokkal nagyobb hangsúlyt kap a környezetvédelem, mint eddig bármikor. Tegyünk érte együtt mi is!

Mi történik iratmegsemmisítés után a ledarált papírhulladékkal? Ez egy nagyon fontos kérdés. A Duna Hulladékhasznosító Bt. európai papírgyárakba szállítja ezt, ahol újrahasznosításra kerül.

Válassza az iratmegsemmisítés szolgáltatást, mint megoldást! Tegye meg önmagáért, tegye meg környezetünkért!