A Duna Hulladékhasznosító Bt. több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik iratmegsemmisítés területén. Munkánkat a több, mint 100 éve működő hamburgi anyavállalatunk, a Ludwig Melosch Recycling minden tekintetben (különös tekintettel a szakmai kérdésekre) maximálisan segíti. Mert számunkra és anyavállalatunk számára egyaránt kiemelkedően fontos a személyes adatokat tartalmazó céges, vagy magán személy általi dokumentumok szakszerű eljárással történő megsemmisítése.

Az, hogy picire tépünk össze céges, vagy személyes adatokat tartalmazó fontos szerződést, adatainkat tartalmazó iratot, nem iratmegsemmisítés, nem zárja ki a személyes, de sokkal inkább céges adatok illetéktelen kézbe kerülését!

Legyen szó tehát cégről, vagy magánszemélyről, az iratmegsemmisítés tényét minden esetben célszerű inkább szakavatott, tapasztalt munkatársakkal és nemzetközi háttérrel rendelkező, a témában szakértőnek számító, azt biztonságos, környezetbarát eljárással teljesítő vállalatra bízni!

Törvényi kötelezettségek, lehetőségek esetén egyaránt igénybe vehetik az általunk nyújtott iratmegsemmisítés szolgáltatást, melyet nyomdák, irodák, irodaházak, gazdálkodó szervezetek, önkormányzatok, iskolák, óvodák, üzletközpontok, kórházak, magánszemélyek számára biztosítunk.

A bizalmas adatokat tartalmazó dokumentumok, iratok megsemmisítését garanciával, hatalmas körültekintéssel, minden esetben szerződéssel és a velünk kapcsolatba lépéstől számított teljes folyamatról jegyzőkönyvet készítve végezzük.

Az iratmegsemmisítés esetünkben nagy teljesítményű daráló géppel, a bálázás munkafolyamatát megelőzően történik.

A már lejárt, selejtezésre szánt iratokat a magyar és nemzetközi törvényeknek és szabványoknak megfelelően megsemmisítjük, a ledarált papírhulladékot újrahasznosításra európai papírgyárakba szállítjuk.

Tapasztalataink szerint, a szelektíven gyűjtött papírhulladék kb. 30-40 %-kal csökkenti a kommunális hulladék mennyiségét, és így a költségét is.

Az iratmegsemmisítés folyamatát és minden egyéb ránk bízott feladatot a hulladékok begyűjtéséhez és hasznosításához szükséges teljes ipari háttérrel rendelkező telephelyünkön végezzük.

A folyamat elvégzéséhez hitelesített hídmérleg, ipari bálázó, nívós gépjárműpark és kiváló szakemberekből álló csapat áll rendelkezésünkre.

Mert számunkra az iratmegsemmisítés nem kötelesség, vagy feladat, sokkal inkább hivatás!

Minden kérdésben – beleértve a megsemmisítésre szánt iratok ellenőrzését, átvizsgálását, szállítását is – számíthat ránk!

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy minden esetben segíthessünk elkerülni a céges, vagy személyes adataival történő visszaélés lehetőségét!

Előzzük meg közösen a bajt, ne várjuk meg, amíg bekövetkezik!