Kiknek és miért jó az iratmegsemmisítés, hogyan végezzük azt?

Több, mint száz éves múltra visszatekintő nemzetközi háttérrel, Magyarországon 25 éves szakmai tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiai eljárások alkalmazásával, kiváló szakembereket alkalmazva látjuk el ezt a feladatot.
Ebből a tényből kifolyólag az iratmegsemmisítés – bár nem biztos, hogy elegendő jelentőséget tulajdonítunk neki – nagyon fontos fogalom. Magas minőség, precizitás, megbízhatóság, több évtizedes múltra visszatekintő szakmai tapasztalat jellemzi munkánkat. Erre a tapasztalatra és háttérre alapozva vállalni tudjuk nyomdák, irodák, irodaházak, gazdálkodó szervezetek, önkormányzatok, iskolák, óvodák, üzletközpontok, kórházak, magánszemélyek iratainak megsemmisítését. Az iratmegsemmisítés, azaz a bizalmas dokumentumok megsemmisítése esetünkben minden körülmények között nagy teljesítményű darálógéppel történik. Minden iratért felelősséget és egyben garanciát is vállalunk. Az iratmegsemmisítés folyamatát a magyar és nemzetközi törvényeknek és szabványoknak megfelelően hajtjuk végre.
A megsemmisítést követően azonnal elvégezzük a bálázás munkafolyamatát, és az Ön lejárt, selejtezésre szánt irataiból származó ledarált papírhulladékot újrahasznosításra európai papírgyárakba szállítjuk. Az iratmegsemmisítés tényét – tehát azt is, kinek, milyen dokumentumot semmisítünk meg – és menetét minden esetben jegyzőkönyvben rögzítjük. Vagyis nálunk a megsemmisítésre váró bizalmas, akár személyes adatokat is tartalmazó iratait a garancia mellett biztonságban is tudhatja, az iratmegsemmisítés tényét és folyamatát bármikor ellenőrizheti.
Ne várja meg, amíg nem megfelelő technikával kiselejtezett iratainak köszönhetően az adathalászat áldozatává válik, hagyja, hogy profi csapatunk segítsen azok megsemmisítésében!

Gondot jelent Önnek iratai, vagy az azokból származó papírhulladék cégünkhöz történő eljuttatása?

Nálunk erre is van megoldás. Levesszük a válláról ezt a terhet is!
Papírtaxi szolgáltatásunk akár évente több alkalommal is igénybe vehető. Természetesen a megrendelést, az iratok, vagy a belőlük származó papírhulladék munkatársunk által a helyszínen történő ellenőrzését és az általunk végzett szállítást, ugyanúgy, mint az iratmegsemmisítés folyamatát jegyzőkönyvbe vesszük!
Felkeltettük érdeklődését, elnyertük bizalmát?
Legyen szó törvényi kötelezettségekről, vagy lehetőségekről, szakértő cégként bátran javasoljuk, hogy iratmegsemmisítés kérdésében forduljon hozzánk bizalommal.
Profi csapatunk munkatársai készséggel és a hozzátartozó szaktudással, szakértelemmel és 25 éves szakmai tapasztalattal, minden, a témát érintő kérdésben állnak rendelkezésére!
Nem ismerjük a lehetetlen fogalmát, számíthat ránk!
Várjuk jelentkezését! Bízunk benne, mi is számíthatunk Önre!