A műanyag hulladék és a profizmus is megfér egymás mellett?

Környezetvédelmi szakemberként évtizedek óta járom Európát és az országot. Tagadhatatlan tény, a műanyag hulladékok kezelése tekintetében is van előrelépés, de valahogy valami még mindig nem az igazi. A nyáron azonban megtaláltam bármely, műanyag hulladékokkal érintkező cég számára a megoldást jelentő alternatívát. Egy céget, ahol a műanyag és papír hulladékok kezelése, a több évtizedes tapasztalat, a nemzetközi háttér és a profizmus tökéletesen megfér egymás mellett és előre lendít minden folyamatot!

Profi kollektívájuk számára a hulladékok gyűjtése, elszállítása és feldolgozása egyaránt fontos feladat. Mindhárom kérdéskört maximálisan szívügyüknek, hivatásuknak tekintik. Számukra az együttműködés az első telefonbeszélgetéssel kezdődik, minden apró részletre körültekintően odafigyelnek. A szolgáltatás megrendelője mellett vannak a gyűjtés kezdetétől, a megsemmisítés folyamatának befejezéséig. Mindenről, mindenki számára átlátható és minden pillanatban, akár elektronikus formátumban is elérhető jegyzőkönyvet készítenek! Mivel hivatásukban profik, kizárólag profi megoldásra képesek! Esetleges hibáikat azonnali anyagi kártérítés ellenében korrigálják!

A műanyag hulladék és a papírtaxi kapcsolata

Számos cég – bevallom, mi magunk is – gondokkal küzd a felhalmozódott papír és műanyag hulladékok elszállítását, elszállíttatását illetően. A Duna Recycling – mivel szakmai tekintetben nem ismeri a lehetetlen fogalmát – erre is nyújt megoldást!

Legyen szó papír, vagy műanyag hulladékról, minden szerződött partnere számára évente több alkalommal biztosítja papírtaxi szolgáltatását. Az elszállítás egyetlen kritériuma a szelektíven történő hulladékgyűjtés, melyre igény szerint 240 literes vagy 1.100 literes műanyag edényeket biztosítanak a szolgáltatást megrendelő számára. A hulladék felesleg elszállítása minden megrendelő esetén egyedi ármegállapodás után, a cég saját tulajdonát képező, 3,5 tonnás Iveco Daily teherautójával történik. Egyszerre kb. 14-15 m3 hulladék elszállítását is képesek lebonyolítani. Ez a tény is alátámasztja, hogy rájuk minden megrendelő számíthat! Várják és szeretik a kihívásokat, nem riadnak vissza semmitől, mindenben a megoldás, együttműködés, a közös nevező keresésére hivatottak!

A szelektív hulladékgyűjtés szakszerű elterjesztése és alkalmazása érdekében számítanak megkeresésére, megrendelésére!