Papírhulladék - papirtaxi.hu

Papírhulladék és minden, ami a profi módon történő gyűjtés, felvásárlás, újrahasznosítás mögött rejlik

Mi vagyunk a Duna Hulladékhasznosító Bt. Egyik fő tevékenységi körünk a papírhulladék, azon belül is a csomagolási hulladék gyűjtés, felvásárlás és újrahasznosítás. Több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Senki nem gondolná, de az emberiség által használt papírhulladék túlnyomó többségét a kereskedelmi forgalom részét képező csomagolási hulladék alkotja. Ezek kis részben a háztartásokban, de jelentős részben a munkahelyeken keletkező karton és egyéb papírok. Ennek következtében magánszemélyként néhány élethelyzetet (költözés, műszaki eszköz, vagy új bútor beszerzése) kivéve, nem kell folyamatosan odafigyelnünk a papírhulladék gyűjtésének és elszállíttatásának kérdését illetően. Vállalkozás esetén (cégprofiltól függően) viszont érdemes erre a területre különös hangsúlyt fektetni és szakértő céget is bevonni. Hiszen amíg magánszemélynek teendője, vállalkozásnak, cégnek kötelezettsége van ebben a kérdéskörben. Ez az a tény, amiért szolgáltatásainkat elsődlegesen azon cégeknek ajánljuk, akik nem képesek mit kezdeni a felgyülemlett papírhulladékkal. Legyen szó étteremről, kisebb üzletről, papírhulladék elszállítása, felvásárlása és újrahasznosítása esetén számíthat ránk.

Gondot jelent a papírhulladék részünkre történő eljuttatása?
Erre megoldás az évente több alkalommal is igénybe vehető papírtaxi szolgáltatás!
Ezzel a szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosítunk partnereinknek, hogy a felgyülemlett, vagy akár folyamatos problémát okozó szelektált hulladék elszállításra és újrahasznosításra kerüljön.

Igény szerint 240 literes vagy 1.100 literes műanyag edényt biztosítunk a hulladék – így a papírhulladék – szelektíven történő gyűjtésére. Fontos kiemelnünk, hogy papírtaxi szolgáltatásunk részét képezik a csomagolási hulladékok mellett az irodai papírok és szórólapok is.
Az elszállítást minden esetben saját, 3,5 tonnás Iveco Daily teherautóval végezzük.

A hulladékok begyűjtéséhez és hasznosításához szükséges teljes ipari háttérrel, mintegy közel 11.000 m2-es saját telephellyel, hitelesített hídmérleggel, ipari bálázóval, nívós gépjárműparkkal és kiváló szakemberekből álló csapattal rendelkezünk, akik megbízható pontossággal végzik munkájukat és papírhulladék gyűjtés, felvásárlás, újrahasznosítás kérdésében is készséggel állnak partnereink rendelkezésére.

Keressen minket bizalommal, egyénre szabott árakkal és szolgáltatásokkal állunk minden már meglévő és leendő szerződött partnerünk rendelkezésére hulladékgyűjtést, felvásárlást és újrahasznosítást érintő kérdésekben!
Mert nem ismerjük a lehetetlen fogalmát!