Papírhulladék feldolgozás profi módon

Miért kell ehhez profizmus? Biztosan sokaknak eszébe jut ez a kérdés, amikor a papírhulladék feldolgozásról hallanak. Mi ebben olyan bonyolult. Mi kirakjuk, aztán majd valaki elviszi. Ez ilyen egyszerű! Nem? Mindig volt papírgyűjtés, voltak MÉH telepek, aztán mégsem volt ennek ekkora fenék kerítve!
Az a helyzet, hogy tapasztalatból mondjuk, van aki a mai napig ezt gondolja. Pedig ez már rég nem így van. Fontos a környezet megóvása, fontos az erdők védelme, fontos, hogy mi lesz a gyerekeink jövője.

Jó, de miért is kell a profizmus?

És igen! Ahhoz, hogy a keletkezett papírhulladékot újra lehessen hasznosítani, szükség van a papírhulladék feldolgozásra. És igen szükség van arra, hogy ez a folyamat profi módon, hibátlanul legyen elvégezve, különben az egésznek nem lesz semmi értelme. Azzal, hogy feltornyosodnak a papírhegyek egyes telephelyeken, még a probléma nincs megoldva. A papírhulladék feldolgozáshoz igenis profi szakemberek, és profi eszközök kellenek, és csak így lehet elérni azt a célt, amit a papírhulladék feldolgozással kitűztünk magunk elé.
Mert az újrahasznosítás első lépése a feldolgozás. Ha ez nincs megfelelően elvégezve, a következő lépés sem fog működni.
Egy ház építése sem úgy történik, hogy első lépésként felrakjuk a cserepeket. Alapok nélkül?

Mit jelent a mi olvasatunkban a profi papírhulladék feldolgozás?

Azt már tudjuk, hogy a papírhulladék tárolás és gyűjtés minden cég részére kihívás. Mi megoldjuk a gyűjtést, a tárolást, az elszállítást. És ez utóbbit az általunk kihelyezett eszközökkel még helytakarékosan is! Előzetesen felmérjük az igényeket, és annak megfelelően biztosítjuk a tároló eszközöket. Ja, és még fizetünk is érte!
De ez csak egy az általunk nyújtott lehetőségek közül. Nézzük meg egy rövid felsorolásban, hogy a papírhulladék feldolgozásnál milyen további eszközök állnak rendelkezésre, és mi biztosítja a profi feldolgozást.

  • Bálázó gépek
  • Öntömörítő konténerek / Préskonténerek
  • Fedeles multiliftes konténerek
  • Nyitott multiliftes konténerek
  • Fém vagy műanyag rácsboxok
  • 1.100 literes fém vagy műanyag edényzet
  • 120 literes és 240 literes műanyag edényzet
  • Big-bag zsákok