A papírhulladék termelő ágazatok nagyjai

A papírhulladékok felgyülemlett tömegétől megszabadulni nem egyszerű feladat. Na, nem az otthon gyűjtögetett reklámanyagokra gondolunk, sem a napilapokra, amit kötegelve gyűjtenek a srácok, a sulifeladat keretén belül. Mi nyilván komolyabb, illetve adott esetben folyamatosan termelődő nagyobb mennyiségű papírhulladékokkal foglalkozunk. Ha az ön, önök cége, vagy intézmények nagyobb mennyiségű papír hulladékot termelnek, annek szabályos elszállítását és kezelését ránk bízhatja. Előzetesen megemlítenénk pár ágazatot, akik már ügyfeleink, illetve az ő szegmensüket érintheti a mi szolgáltatásunk, azaz a papírhulladék elszállítás.

Segítséget nyújthatunk:

  • nyomdák
  • irodák
  • gazdálkodó szervek
  • önkormányzatok
  • iskolák és óvódák
  • üzletközpontok
  • kórházak
  • magánszemélyek részére

Ezek azok a területek ahol már jelentős mennyiségű papírhulladékok halmozódnak fel.

Papírra csak papírt, a válogatást ne aprózzuk el!

Amennyiben bizonytalan ezeknek az elszállításában, hívhat minket bizalommal. Cégünk garantálja a folyamatos elszállítást, amellyel nem csak az ön terhe csökken, de így ön is aktívan kiveszi a részét a környezettudatos szelektív gyűjtésben. Az önök intézménye vagy vállalkozása is kötelezettséget visel a környezetvédelem érdekében az élhető jövőért. A szelektív gyűjtése kiemelten fontos, mivel az újrahasznosítás során már nincs lehetőség a csomagok szelektálása, így önöknek kell biztosítaniuk, hogy egyéb alapanyagú termék nem kerül az elszállításra váró csomagokba. Sem fém, sem üveg, sem műanyag nem keveredhet a papírhulladékkal. Az újrahasznosító üzemben ennek a kiszűrésére, illetve a válogatásra sem hely sem idő nincs már, így kérjük önöket, hogy gondosan külön választva raktározzák a felgyűlt mennyiséget az elszállításig. Ennek profi megoldásáért szívesen ellátjuk tanácsadással és eszközökkel partnereinket, hiszen a hulladéktárolásban és szelektív gyűjtésben a mi csapatunk a legprofibb. Nem önnek kell ezt a problémát kezelnie, logisztikailag kiépítenie, erre itt vagyunk mi.

A papírhegyeken is túl, azaz hova tegyem?

A tároláshoz cégünk részéről bérelhetnek a kedves ügyfeleinek tárolókonténereket, tömörítőgépeket. Gépparkunk folyamatos bővítésével tudjuk garantálni minden kedves meglévő és jövőbeli ügyfelünk részére a tároló, és a tömörítő blokkokat. Majd a felgyülemlett papírhulladékot felvásároljuk önöktől, így jön létre a partneri kapcsolatunk. Azt gondoljuk, hogy ez kölcsönösen kedvező ajánlat mindkét fél számára. Eszközeink bérlésével ön kordában tudja tartani a felgyűlt papírhulladékát, és még az sem az ön gondja lesz, hogy kivel és hova fogja ezt elszállíttatani. Várjuk megtisztelő megkeresésüket, a papírmunka ezen részét bízza nyugodtan ránk.