iratmegsemmisítés - papirtaxi.hu

IRATMEGSEMMISÍTÉS

Az iratmegsemmisítés addig cseng idegenül mindenki számára, amíg valahogyan nem találkozunk az adathalászat, adatlopás vagy csak simán károkozási szándékból származó veszélyekkel. Az iratmegsemmisítés egy fránya dolog, hiszen írásos formában soka hasznos információt tárolunk, ami idegen kézbe kerülve sok kárt tud okozni, ha nem törődünk vele. Higgye el, hogy folyton ott fog motoszkálni a fejében a gondolat. Elég picire tépte össze azt a fontos szerződést vagy iratot, melyen minden adata szerepel? Ezekből ugyan is fontos információkat lehet kinyerni önről, mint magánszemélyről vagy a cégéről, rosszabb esetben teljes személyazonosságát ellophatják. Ebből fakadóan sok kellemetlen megkeresése is származhat, vagy komoly károkat okozhatnak cégének féltve őrzött adataival. Az iratmegsemmisítés éppen ezért magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt fontos. Természetesen otthonunkban általában nem keletkezik annyi megsemmisítendő fontos irat, aminek teljes mértékű és biztonságos, környezetbarát megsemmisítése komoly gondot okozna. Azonban a cégeknek és vállalkozásoknak már meggyűlhet a baja a korszerű és folyamatos irattárolás, majd az azt követő iratmegsemmisítés által támasztott kihívásoknak történő megfeleléssel

A Duna Hulladékhasznosító Bt. a német tulajdonú Ludwig Melosch Recycling leányvállalataként jött létre 1996-ban, az anyavállalat pedig több mint 100 éves múltra tekinthet vissza, többek között az iratmegsemmisítés piacán. Így bátran igazítunk el mindenkit az iratmegsemmisítés folyamatában. Legyen szó törvényi kötelezettségekről vagy lehetőségekről, az iratmegsemmisítés szakértőjeként bátran javasoljuk, forduljon hozzánk bármilyen kérdése is felmerül.

Iratmegsemmisítés szolgáltatásunkat igénybe tudják venni:

  • Nyomdák
  • Irodák, irodaházak
  • Gazdálkodó szervezetek
  • Önkormányzatok
  • Iskolák, óvodák
  • Üzletközpontok
  • Kórházak
  • Magánszemélyek

A már lejárt, selejtezésre szánt iratait a magyar és nemzetközi törvényeknek és szabványoknak megfelelően megsemmisítjük, és a ledarált papírhulladékot visszaszállítjuk újrahasznosításra európai papírgyárakba.

Az iratmegsemmisítésről minden esetben jegyzőkönyvet készítünk. Tapasztalataink szerint, a szelektíven gyűjtött papírhulladék kb. 30-40 %-kal csökkenti a kommunális  hulladék mennyiségét és így a költségét is.

Cégünk rendelkezik a hulladékok begyűjtéséhez és hasznosításához szükséges teljes ipari háttérrel, mint egy közel 11.000 m2-es saját telephellyel, hitelesített hídmérleggel, ipari bálázóval, nívós gépjárműparkkal és kiváló szakemberekből álló csapattal, akik megbízható pontossággal végzik munkájukat és készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Amennyiben iratmegsemmisítés szolgáltatásra van szüksége, keresse a Duna Hulladékhasznosító Bt.-t, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Iratmegsemmisítés

Cégünk az iratmegsemmisítés mellett más egyéb szolgáltatást is végez. Amennyiben felkeltette figyelmét és szeretne segítséget kérni.

Jelezze felénk kérjen online ajánlatot!