papírhulladék - papirtaxi.hu

PAPÍRHULLADÉK

A papírhulladék szelektív gyűjtése kiemelten fontos a lakosság illetve a cégek, vállalkozások, vállalatok részéről egyaránt. Természetesen mint minden másfajta hulladék esetében is, a lakosságnak míg csak felelőssége van a környezettudatos élhető jövő érdekében a papírhulladék szelektív gyűjtése kapcsán, addig a cégek és vállaltok akik folyamatosan termelik a papírhulladékot már kötelezettséget is viselnek a hulladék gazdálkodás tekintetében.  A lakosság leginkább a mindennapokban használatos újságok, magazinok, könyvek, szórólapok sokaságából halmozza fel a papírhulladékot. Azonban érdemes időközönként szelektálni, mire van szükség, mert ha túl sok papírhulladék gyűlik össze, amihez szállítást kell biztosítani, az már költséggel jár. ( Természetesen ebben is állunk rendelkezésére és a megadott elérhetőségeken felveheti velünk a kapcsolatot. )

Amikor kiérkezünk a helyszínre és felmérjük a papírhulladékot, érdemes tudni, hogy azt nézzük meg először, hogy nincs-e más anyag a papírhulladék között! Gondolunk itt műanyag hulladék, üveg és egyéb más anyagból készült hulladékra. Fontos, hogy ne keverjék össze a lomtalanítást a papírhulladék elszállításával. Mielőtt megrendelné szolgáltatásunkat, a kellemetlenség elkerülése érdekében, tájékozódjon kollégáink segítségével, hogy valóban papírhulladéktól szeretne megszabadulni avagy sem.

A cégeknek, vállalkozásoknak, vállalatoknak, ettől jóval egyszerűbb és egyben sokkal bonyolultabb a helyzete a papírhulladékkal kapcsolatban. Egyszerűbb, hiszen ők tisztában vannak minden egyes törvényi előírással, ami szabályozza a hulladékgazdálkodást ezáltal a papírhulladék kezelését is. Azonban ugyan ez az oka annak is, hogy bonyolult a helyzetük, mert ha elsiklanak egy-egy előírás mellett, komoly büntetési tétel is lehet a következménye a figyelmetlenségnek.

Ebben tudunk segíteni, mindazoknak, akik még nem rendelkeznek e téren a megfelelő partnerrel. A Duna Hulladékhasznosító Bt. rendelkezik minden olyan engedéllyel, mely a törvényi előírásoknak megfelel a papírhulladékkal kapcsolatos teendők és kötelezettségek kapcsán. Szerződött partnereként tanácsadást nyújtunk a papírhulladék tárolására, szelektív gyűjtésére és eszközöket is tudunk biztosítani. Papírhulladékát felvásároljuk, szállítást biztosítunk és gondoskodunk arról, hogy az újrahasznosítás folyamata is megvalósuljon, hozzájárulva környezetünk védelméhez. Mindezt folyamatos jelleggel a szerződében meghatározott időpontig.

Partnereink :

  • Nyomdák
  • Irodák, irodaházak
  • Gazdálkodó szervezetek
  • Önkormányzatok
  • Iskolák, óvodák
  • Üzletközpontok
  • Kórházak
  • Magánszemélyek

Amennyiben tehát, szüksége van egy megbízható partnerre papírhulladék kapcsán, ne fájjon emiatt többé a feje, bízza magát profikra, hívja a Duna Hulladékhasznosító Bt.-t. Papírtaxi szolgáltatásunkat is igénybe veheti, erről bővebb tájékoztatást itt talál:

Amennyiben papírhulladék szolgáltatásunk felkeltette figyelmét és szeretne segítséget kérni.

Jelezze felénk kérjen online ajánlatot!