iskolai papírgyűjtés - papirtaxi.hu

ISKOLAI PAPÍRGYŰJTÉS

Ki ne emlékezne rá, milyen volt az iskolai papírgyűjtés élménye. Idősebbeknél ha már nem sikerül visszahozni az emlékeket mert régebben volt, gondoljunk csak a gyerkőceinkre, mennyire be vannak zsongva, mikor elkezdődik az iskolai papírgyűjtés időszaka. Remek dolog, hogy ilyen egyáltalán létezik több okból is. A környezetvédelem és a környezettudatos életre nevelés egyik legfőbb felelőssége a felnőtt korosztálynak, hogy a következő generáció is ugyanúgy tudja használni és élvezni a környezetet, ahogyan azt az előttük lévők tehették. Ez tehát nem csak az intézmények feladata, hanem mindenkié.

A környezetvédelmen kívül is van azonban pozitív hatása az iskolai papírgyűjtésnek. Gondoljunk csak bele közösség összekovácsoló erejére, hiszen érezzük hogy valami nagyon jó dolgon dolgozhatunk együtt. Igen, a dolgozhatunk megfogalmazás a helyes, mivel nem csak a gyerekek részesei mindennek, hanem a felnőttek is! Hiszen ha a gyerkőc beindul, ne mondja nekem senki, hogy megúszta volna anélkül, hogy ,,anya hozz a munkahelyedről papírt és anya nem hiszem el, hogy csak ennyi papírt tudtál hozni,’’ vagy ,,apa nézzük át a garázst, sufnit, padlást, hátha találunk kartonpapírt’’.

Sőt, nem elhanyagolható az sem, hogy versenyszellemre neveli a lurkókat, ráadásként úgy, hogy azt láthatja minden egyes gyerek, egy közös jóért próbál a lehető legtöbbet teljesíteni és mindezért, amikor az iskolai papírgyűjtés lezárul, jutalomban részesül. Mivel a fentebb felsoroltak mindegyikét nagyon fontosnak tartjuk, ezért is segítjük évek óta az iskolákat a hulladékgyűjtésben.

Az újság, magazin, szórólap, irodai papírok gyűjtéséhez 30 m3-es konténereket, kisebb mennyiség esetén 1.1 m3-es gyűjtő edényzetet biztosítunk. Az elszámolás hivatalos mérlegjegyek alapján működik, készpénzes kifizetés az intézményben vagy telephelyünkön történik. Áraink mennyiségtől és távolságtól függően változnak. A konténerek kihelyezése és cseréje díjmentes.

Az általunk begyűjtött papírhulladék 100%-ban újrafelhasználásra kerül.

Amennyiben nem sikerült még partnert találniuk az iskolai papírgyűjtés megvalósítására, hívjon fel minket egyeztetés céljából, kollégáink állnak szíves rendelkezésére! Ha iskolai papírgyűjtés, akkor a Duna Hulladékhasznosító Bt. lesz a megfelelő partner!

Amennyiben iskolai papírgyűjtés szolgáltatásunk felkeltette figyelmét és szeretne segítséget kérni.

Jelezze felénk kérjen online ajánlatot!